(Afstudeer)Stage Project Management

Is dit jouw ticket in de wereld van KLM?
Zie jij jezelf al het project management van KLM ondersteunen? Wil jij alles leren over Agile Scrum en af en toe naar ons Air-France hoofdkantoor in Parijs? Dan ben jij misschien onze Project Management Stagiair!

Jouw werkomgeving
De Commercial Organization zorgt ervoor dat passagiers elke keer weer voor KLM kiezen. Kerntaken zijn de ontwikkeling van marketingstrategieën en de verkoop van het passagiersproduct KLM. Op gespecialiseerde afdelingen zitten professionals die de marktpositionering van de KLM voortdurend in de gaten houden en zo nodig bijsturen. De afdelingen Sales Areas, Marketing & Brand, Distribution & E-Commerce en Pricing & Revenue Management zijn constant bezig met het verbeteren, verkopen en optimaal in de markt zetten van het passagierproduct KLM. Het is het brede werkterrein van de echte hoogvliegers in marketing en sales.

Jouw bureau komt te staan op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Je komt te werken in een groot internationaal projectteam (ca 40 man) uit verschillende disciplines uit de commerciële organisatie (business, Information Management en IT).


Jouw uitdaging
Als stagiair maak je onderdeel uit van het project management office en rapporteer je direct aan de programma manager. Je krijgt de kans om volledig mee te draaien in de besturing en rapportage van dit uitdagende complexe grote project in een sterk internationale setting!
Je biedt ondersteuning aan het project management office team. Denk hierbij aan het plannen en organiseren van meetings, informatie verzamelen voor presentatie en voortgaan van het project monitoren. Op deze manier krijg je goed inzage in wat er allemaal bij komt kijken bij het opzetten van een groot project.

Daarnaast zorg jij voor het verder ontwikkelen van project management items. Zo ga je onze nieuwe tool, kwaliteitsmonitor, implementeren binnen de afdeling. Hiervan zal jij ook de verslaglegging doen. Jij gaat ervoor zorgen dat het team ermee gaat werken.

Verder ga jij onderzoeken wat de nieuwe ontwikkelingen zijn van Agile Scrum voor project managers. Zij zullen door Agile Scrum een nieuwe rol vervullen en het wordt jouw taak om te zorgen dat ze dit zo goed mogelijk gaan doen! Aan jou is het de uitdagende taak om dit strategisch vorm te geven.
Het is mogelijk om deze opdracht als afstudeeropdracht te gebruiken.


Wat bieden wij?
Een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak, sterk ontwikkelen.


Een van de voordelen van een stageplaats binnen KLM is de vereniging van en voor stagiairs 'KLM Taxibaan'. Deze 'studentenvereniging' vergroot je netwerk en verzorgt verschillende excursies binnen de KLM organisatie.

Ook is er sprake van een stagevergoeding.


Wie zoeken wij?
Jij bent een zelfstandige wo student bedrijfskunde of ander gerelateerde opleiding met affiniteit met techniek.

Je werkt graag in een team en hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Daarnaast ben je in staat om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen en complexe materie helder te verwoorden.

Je bent beschikbaar vanaf begin september voor een periode van 6 maanden voor 4-5 dagen in de week.


Are you ready for take-off?
Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen op gesprek.

In jouw brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je graag zou willen leren.

De sluitingsdatum van deze vacature is dinsag 5 juli. Binnen 2 weken na de sluitingsdatum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.


Veiligheidsonderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.


Meer weten?
Eveline van der Veken, Recruiter
T: 06-10637238
E: eveline-van-der.veken@klm.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
09-11-2017
Standplaats
Opleidingsniveau
Master / Postdoctoraal
Salaris
Trefwoorden
Branche
Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden