Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Afstudeerstage Seat Cover Life Cycle

Plaatsingsdatum 30-11-2016 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -
Is dit jouw ticket in de wereld van KLM?
Ben je opzoek naar een uitdagende stageplaats binnen een dynamisch bedrijf? Wil jij ervaring op doen binnen de wereld van Engineer en Maintanance? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe afstudeerder Seat Cover Life Cycle!

Jouw werkomgeving
Jouw bureau staat voor je klaar op het Technisch Areaal van Schiphol-Oost tussen de hangars.

Avionics Engineering heeft als aandachtsgebied communications, electrical power, displays, navigation, flight management en e-Enabled systemen van vliegtuigen van KLM en klanten. Avionics Engineering ontwikkelt en optimaliseert onderhoudsprogramma’s, bewaakt systeemintegriteit, initieert corrigerende acties, stelt specificaties en modificatievoorschriften op en levert ondersteuning aan de productieafdelingen van KLM en klanten.

Jouw uitdaging
Tijdens jouw afstudeeronderzoek ga jij ontdekken welke factoren een grote rol spelen in het verslijten van de hoezen van vliegtuigstoelen. Jij gaat ons helpen te voorspellen hoe lang een stoelhoes meegaat: heeft het invloed of we een hoes direct op een vliegtuigstoel plaatsen of dat de hoes eerst naar de opslag gaat? Gebeurt er iets in het wasproces waardoor de hoezen sneller verslijten? Wat is de invloed van de lucht in het vliegtuig?

Een belangrijk onderdeel in is dat je ook gaat nadenken over hoe wij deze factoren kunnen gaan ontdekken. Hoe kan KLM achter deze factoren komen?

Tot slot willen we natuurlijk graag onze hoezen optimaal gebruiken, en ze niet eerder vervangen dan nodig is. Jij gaat meedenken over manieren om te meten wanneer een hoes echt verwisseld moet worden, en hoe wij dit moment zo lang mogelijk uit kunnen stellen!

Wie zoeken wij?
Jij bent een enthousiaste 3e of 4e jaars hbo student in de richting van luchtvaart of textiel of een andere opleiding. Je hebt in ieder geval affiniteit met luchtvaart en als je ervaring met Excel hebt, kom je bij ons boven op de stapel te liggen.

Jij bent een teamplayer maar je vindt het ook geen probleem om zelfstandig te werken.

Daarnaast heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je analytisch, initiatiefrijk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Ook ben jij een planner en vind je het leuk om procesmatig te werken.
Verder ben jij beschikbaar vanaf 1 februari voor 5 dagen in de week voor een periode van 5-6 maanden.

Wat bieden wij?
KLM biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage op persoonlijk en professioneel vlak sterk ontwikkelen.

Een ander voordeel van een stage binnen KLM is de vereniging van en voor stagiairs 'KLM Taxibaan'. Deze 'studentenvereniging' vergroot je netwerk en verzorgt verschillende excursies binnen de KLM-organisatie.

Ook is er sprake van een stagevergoeding.

Are you ready for take-off?
Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen op gesprek. In jouw brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je graag zou willen leren.

De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 11 december 2016. Binnen een week na de sluitingsdatum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Veiligheidsonderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.


Meer weten?
Laurie van Bemmel, recruiter
T: 06-12941522
E: laurie-van.bemmel@klm.com

Of bekijk de ervaring van onze stagiaire Fleur!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Laurie Bemmel, van

Vestigingsplaats

Solliciteer