Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkstage Digitalization project Developer Journey

Plaatsingsdatum 09-11-2016 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats - Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -
Is dit jouw ticket in de wereld van KLM?
Ben je opzoek naar een uitdagende stageplaats binnen een dynamisch bedrijf? Wil jij ervaring op doen binnen de wereld van digitalisatie en communicatie? Dan ben jij misschien wel onze stagiair Digitalization project Developer Journey!

Jouw werkomgeving
Jouw bureau staat voor je klaar bij information services op de afdeling TECC Software Engineering op Schiphol-Oost.
AIR France KLM is bezig een digitale organisatie te worden. Het Digital Workplace Program team zorgt ervoor dat onze medewerkers een geweldige ervaring hebben door een vlotte samenwerking en goede verbinding in de hele organisatie.

Jouw uitdaging
Wij willen het “onboarden” van ontwikkelaars effectiever maken, door het aanbieden van een mobile app: “Developer Journey”. Jouw uitdaging is om jezelf te verdiepen in de wereld van onze ontwikkelaars, zodat jij weet welke informatie zij nodig hebben. Je zult hiervoor interviews doen met ontwikkelaars en de aanbieders van de informatie uit de Air France en KLM organisatie. Je zult voorstellen doen over de structuur, de timing en de vorm waarin je de informatie gaat aanbieden.

Verder zorg jij ervoor dat er een aantrekkelijke applicatie gebouwd wordt die de nieuwe ontwikkelaars graag zullen gebruiken. Dit doe je samen met de mobile ontwikkelaars, die van jou de instructies moeten ontvangen om het product te kunnen bouwen. En, als je de skills hiervoor hebt, bouw je samen met de ontwikkelaars mee! Daarbij kunnen animatie en filmpjes worden ingezet, die jij ook zelf gaat maken. Ten slotte zal jij een belangrijke rol hebben in het testen en marketen van dit product.

Wie zoeken wij?
Jij bent een enthousiaste 3e of 4e jaars hbo of wo student in de richting van communicatie, communicatie & design, media informatie en communicatie of een andere gerelateerde studie. Communicatie is jouw passie en je kan omgaan met filmapparatuur en weet ook hoe je films monteert.

Jij bouwt makkelijk relaties op en weet hoe je doelgroepen kunt benaderen. Ook ben je geïnteresseerd in hoe de doelgroepen informatie verzamelen. Jij bent in staat deze informatie te analyseren en te vertalen naar requirements voor een mobiele applicatie.

Daarnaast heb jij een hands-on mentaliteit, sterke communicatieve vaardigheden, ben je analytisch, initiatiefrijk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ook ben jij een teamplayer maar je vindt het ook geen probleem om zelfstandig te werken.

Verder ben jij beschikbaar vanaf januari voor 4/5 dagen in de week voor een periode van 6 maanden. In overleg behoort eerder starten ook tot de mogelijkheden. 

Wat bieden wij?
KLM biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage op persoonlijk en professioneel vlak sterk ontwikkelen.
Een ander voordeel van een stage binnen KLM is de vereniging van en voor stagiairs 'KLM Taxibaan'. Deze 'studentenvereniging' vergroot je netwerk en verzorgt verschillende excursies binnen de KLM-organisatie.

Ook is er sprake van een stagevergoeding.

Are you ready for take-off?
Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen op gesprek.
In jouw brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je graag zou willen leren.

De sluitingsdatum van deze vacature is woensdag 14 december 2016.
Binnen 2 weken na de sluitingsdatum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Veiligheidsonderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?
Linde van As, recruiter
T: 06-10637238
E: linde-van.as@klm.com

Of bekijk de ervaring van onze stagiaire Fleur!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Linde van As
Solliciteer