Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkstage E-marketing KLM Benelux

Plaatsingsdatum 24-11-2016 Functiecategorie Marketing
Standplaats - Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -
Is dit jouw ticket naar de wereld van KLM?
Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats binnen een internationaal bedrijf? Wil jij ervaring op doen op een van de belangrijkste, dynamische en snelst ontwikkelde afdelingen binnen de KLM organisatie? Dan ben jij misschien wel onze stagiair(e) e-marketing!

Jouw werkomgeving
Jouw bureau staat voor je klaar op de Direct Sales & E-commerce afdeling van KLM. Deze afdeling is gevestigd in Amstelveen met een bushalte op 3 minuten loopafstand. Hier wordt er vorm gegeven aan (de groeiende) online -, en offline sales en directe callcentersales op de Nederlandse markt. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de ontwikkeling, continuïteit en innovatie van Air France KLM in de Benelux op het gebied van E-marketing, Digital Analysis, Customer Intelligence, Database Marketing en E-commerce. Het is het brede werkterrein van de echte hoogvliegers in Marketing en Sales. De perfecte omgeving om jou kennis te implementeren en te vergroten in de praktijk.

Jouw uitdaging
Voor de afdeling Direct Sales & E-commerce binnen de vestiging KLM Nederland zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die het E-Marketing Team gaat ondersteunen. Je ondersteunt het team bij dagelijkse werkzaamheden, maar ook bij campagnes. De werkzaamheden kunnen divers, langlopend en ad hoc zijn. De diversiteit in werkzaamheden maakt elke dag verrassend. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met het schrijven van teksten voor e-mails, het ontwerpen van online banners, het coördineren van commerciële boodschappen op de online kanalen (display, search, social) of sluit je aan bij diverse overleggen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven en proactieve 3e of 4e jaars hbo- of wo-student Marketing, Communicatie of Journalistiek.

Je bent iemand die zelfstandig werkt, initiatief neemt en graag in een team werkt. Je bent communicatief zeer vaardig, hebt affiniteit met de Nederlandse taal en ervaring met teksten schrijven en redigeren. Je kunt je goed verplaatsen in verschillende doelgroepen en bent in staat in korte tijd actieve en commerciële teksten te schrijven. Ook beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Je werkt snel en zorgvuldig en je bent stressbestending.

Daarnaast ben je ook analytisch, flexibel en weet je wat er speelt op het gebied van online marketing.

Jij bent beschikbaar vanaf februari 2017, 5 dagen in de week gedurende 6 maanden.

Wat bieden wij?
KLM biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage op persoonlijk en professioneel vlak sterk ontwikkelen.
Een ander voordeel van een stage binnen KLM is de vereniging van en voor stagiairs 'KLM Taxibaan'. Deze 'studentenvereniging' vergroot je netwerk en verzorgt verschillende excursies binnen de KLM organisatie.

Ook is er sprake van een stagevergoeding.

Are you ready for take-off?
Herken jij jezelf helemaal in deze omschrijving en ben jij klaar voor een vliegende start? Klik dan op solliciteren en laat door middel van een motivatiebrief zien waarom wij jou moeten uitnodigen op gesprek.

In jouw brief willen wij niet alleen de motivatie voor deze stage zien, maar ook waarom jij voor KLM wilt werken, wat je van de stage verwacht en wat je graag zou willen leren.

De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 12 december 2016.

Binnen 2 weken na de sluitingsdatum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Veiligheidsonderzoeken maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer weten?

Bekijk de ervaring van onze stagiaire Fleur!

Of neem contact op:
Linde van As, recruiter
T: 06-10637238
E: linde-van.as@klm.com

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Linde van As
Solliciteer